Op maandagavond 4 maart mochten we aanwezig zijn bij de uitzwaaitraining van een paar bijzondere atleten.

Omdat we voor bijzondere mensen, die bijzondere prestaties leveren graag tijd vrij maken gingen we met een paar vrijwilligers richting Spark om de atleten van het G-TEAM NL uit te zwaaien. Danny, Bryan, Jaïr en hun begeleidster Caro stonden volop in de welverdiende schijnwerpers en genoten daar met zichtbaar plezier van. Prachtig om te zien hoe ze met volle teugen genoten van alle aandacht van de aanwezige pers, niet één maar twee burgemeesters (Nissewaard en Brielle) wethouder sport, familie, vrienden, clubgenoten en behoorlijk wat onbekenden. Na een verkorte training hielden beide burgemeesters en de wethouder een mooie toespraak voor de atleten, moesten er nog interviews aan de pers gegeven worden waarna er eindelijk afgeteld kon worden voor het confetti-kanon in de kou en wind. Daarna was er gebak met een drankje. En konden de atleten eindelijk even tot rust komen en bijpraten met familie en vrienden.

Op donderdag 7 maart vertrok het G-TEAM.NL naar de Special Olympics in Abu Dhabi, waar ze inmiddels veilig zijn aangekomen. Op de hoogte blijven van de prestaties/belevenissen van het G-TEAM.NL kan door de blog van het mediateam van Special Olympics te volgen. De Spelen worden gehouden van 14 t/m 21 maart.

Wij wensen de sporters, begeleiders en iedereen die bij deze Spelen aanwezig zijn een onvergetelijke tijd, succes maar bovenal heel veel plezier toe. Zet hem op G-TEAM.NL!