Vrijdag 10 december, een gesprek gehad met een enthousiaste jongeman. Dyon is bezig om iets moois neer te zetten in onze regio. Tijdens het gesprek werd het ons al duidelijk dat Dyon prima bij onze doelstellingen aansluit. Veel herkenbare punten waarvoor wij in 2017 Stichting WaterlandSpijkenisse zijn gestart. In het onderstaande verhaal legt hij zelf uit wat de bedoeling is.

“Het touwtje uit de brievenbus? Hadden jullie dat vroeger ook? Bij Social Street geloven we in herstel van sterke buurten. Een sterke buurt is een buurt waarin mensen elkaar kennen en écht helpen. Voor elkaar klaarstaan.

De uitdaging? Mensen zijn meer verbonden, maar ook eenzamer dan ooit. Lokaal vertrouwen moet hersteld worden. Bij Social Street geloven we dat sterke buurten de sleutel zijn in het aanpakken van maatschappelijke thema’s als veilig wonen, gezond ouder worden, het behalen van klimaatdoelstellingen & het tegengaan van stevige zorgkosten. Wat zou er gebeuren als Nederland weer veilige en sterke buurten ontwikkelt? Ben je ook zo nieuwsgierig?

Over veilig gesproken: bij Social Street geloven we niet in marketing cookies en jou helemaal leeg vragen qua persoonlijke gegevens. Echt een verademing.

Sociaal Street is een online en betrouwbaar prikbord waarbij mensen uit uw buurt hulp kunnen aanbieden of vragen. Het platform is geheel vrijwillig en gratis, vraag een account aan door contact op te nemen met Dyon van Dinter via” dyon@socialstreet.nl