EEN BERICHT VAN JONGERENWERKER RUNELL MARTES,

“In mijn persoonlijke én professionele leven constateer ik veel armoede. Dat uit zich vaak in een maandelijks ‘gevecht’ om de eindjes aan elkaar te knopen. Dat heeft natuurlijk ook invloed op de gezinsleden zoals kinderen/jongeren. Het is voor sommige ouders moeilijk om de kinderen datgene te geven wat ze graag willen.

Sneakers zijn erg populair onder jongeren maar niet iedereen heeft de middelen om sneakers te kopen. Enter de sneakeractie. Naast velen die niet over voldoende middelen beschikken om sneakers te kopen, zijn er ook velen die in de positie zijn om dat wel te doen. Dat uit zich soms in een ‘overkill’ aan sneakers omdat dat kan maar het zorgt er ook voor dat je soms een schoenenkast vol sneakers hebt die je waarschijnlijk nooit draagt.
Daarop is het idee ontstaan om een actie op te zetten om deze ‘sneakers in ruste’ te doneren aan kinderen/jongeren die dat heel goed kunnen gebruiken. Ik wil graag IEDEREEN oproepen om in jullie kasten te kijken voor sneakers die nog in goede staat zijn en die je graag zou willen doneren. De maat en model maakt niet uit want we willen zo een divers mogelijk aanbod creëren van sneakers. Mocht je graag willen doneren: neem dan contact op met mij via een reactie in de comments of via een privébericht. Zijn er kinderen/jongeren/personen die graag in aanmerking zouden voor sneakers, neem dan ook contact op met mij via de comments of via een privébericht.”  Klik hier voor de link naar Runell Martes. 
Een mail sturen kan ook naar runell.martes@stichting-joz.nl