Op woensdag 22 augustus was de start en finish van de tweede avond van de Skate Night Vierdaagse vanaf winkelcentrum Waterland.

Vrijwilligers van Stichting WaterlandSpijkenisse hebben bij deze avond geholpen, waarvoor dank. Veel winkeliers van WC Waterland hebben mooie prijzen beschikbaar gesteld ter verloting onder de deelnemers aan de Skate Night. U kunt de sponsors van deze prijzen vinden onder wijknieuws.

Uiteraard danken wij deze winkeliers heel hartelijk voor de beschikbaar gestelde prijzen!

Tijs, een jong zang/gitaartalent uit Waterland kwam ook nog een paar nummers zingen (ga er maar aan staan in je eigen woonplaats ;) ) en werd verrast met de mededeling dat hij een uitnodiging zal ontvangen om live in de LINQ Media Studio te komen zingen.  Tijs mag tevens tijdens de derde Skate Night avond een paar nummers ten gehore brengen. Heel veel succes toegewenst Tijs….. we zijn TROTS op je!

De wijkagent kwam om 19.00 uur om spreekuur te houden op het winkelcentrum en wilde op aanvraag van een paar fans best even een selfie maken.

Onze dank gaat uit naar: Sponsors, Vrijwilligers, Deelnemers, Tijs, LINQ Media, Skate Night Vierdaagse en alle anderen die deze avond tot een succes hebben gemaakt.

Met elkaar, voor elkaar! Tot volgend jaar.