Met trots mogen wij u meedelen dat Stichting WaterlandSpijkenisse is gevraagd om de organisatie van Skate Night Vierdaagse Spijkenisse te ondersteunen.
Uiteraard gaan wij die uitdaging graag aan. Op 22 augustus wordt er gestart vanaf en gefinished op winkelcentrum Waterland.
De organisatie zoekt nog vrijwilligers om het winkelcentrum te versieren en weer op te ruimen. Heeft u zelf nog versieringen liggen? Ook die zijn van harte welkom.
Verder worden vrijwilligers gezocht die op de pauze plaatsen eten en drinken voor de skaters willen verzorgen. En er worden twee vrijwilligers gezocht die achter de stoet aan willen skaten als een soort bezemwagen.
Iedereen die een donatie kan/wil doen (bijvoorbeeld geld, drinken, ijsjes, kortom alle donaties welkom) wordt bedankt met naam op een groot doek dat op de geluidswagen wordt geplaatst. Deze wagen rijdt mee met de stoet en pers zal goed vertegenwoordigt zijn. Linq media rijdt bijvoorbeeld ook met de stoet mee.
Zet woensdagavond 22 augustus in uw agenda voor dit leuke event, zodat we skaters kunnen aanmoedigen en een warm “welkom terug” kunnen geven.
Stuur een email naar info@waterlandspijkenisse.nl  voor vragen/opmerkingen of aanmelding als vrijwilliger.
Met elkaar, voor elkaar!