Diverse wijkbewoners stelden ons de vraag waar grijpstokken te koop waren, omdat zij graag als gezin het zwerfvuil in de directe leefomgeving op willen ruimen. Wij hebben contact opgenomen met Reinis, waar medewerkers meteen enthousiast reageerden en materiaal beschikbaar wilden stellen.

Vandaag mochten wij van Reinis, grijpstokken, vuilniszakken, handschoenen (voor kinderen en volwassenen) en veiligheidshesjes voor kinderen in ontvangst nemen. Er werden ook nog een aantal mini-containertjes bij gedaan.

Wie graag mee wil helpen om onze wijk in ieder geval schoon te houden, krijgt zo’n leuk pakketje mee. Stuur even een berichtje aan info@waterlandspijkenisse.nl of een pb via Facebookgroep WaterlandSpijkenisse, dan kunt u een “schoonmaakpakket” afhalen in de wijk.  Als u het opruimen zat bent, willen wij wel graag de grijpstokken terug, de rest van het pakket mag u houden.

Wij zouden het erg leuk vinden als er van de schoonmaakactiviteiten foto’s (mag onherkenbaar) gemaakt worden, die op Facebookgroep WaterlandSpijkenisse geplaatst mogen worden. Wij vinden het fantastisch dat kinderen al bezig zijn met hun leefomgeving, milieu en zwerfafval. Namens Reinis en Stichting WaterlandSpijkenisse heel hartelijk dank voor jullie inzet!