Aangezien onze knutselevenementen nu helaas tijdelijk niet kunnen doorgaan hebben we, speciaal voor onze kleine Waterlanders, een leuke actie. Met Pasen in aantocht vragen we de kinderen van 4 tot en met 12 jaar uit Waterland (verdeeld in 3 leeftijdscategorieën) een niet bederfbaar knutselwerkje in handzaam formaat te maken met als thema Pasen.
Dit werk mag getekend, geplakt, gekleid, gezaagd, gebreid, gehaakt etc. etc. worden, zolang het maar binnen het thema Pasen past, dus laat de fantasie er maar op los!
Voor de mooiste 3 knutselwerkjes (1 per leeftijdscategorie) hebben we een prijsje en als het mogelijk is willen we proberen de werkjes na afloop van de actie nog vóór het paasweekend te doneren aan zorginstellingen De Vijverhof en De Es (daarbij rekening houdend met de 3 dagen dat het coronavirus eventueel zou kunnen overleven op de werkjes). De actie loopt t.e.m. woensdag 8 april, op donderdag 9 april maken wij de winnaars bekend.

Hoe werkt het:

• Vanaf vandaag kunt u een foto van het knutselwerk van uw kind(eren) insturen via Facebookgroep WaterlandSpijkenisse onder het bericht “Paasknutsel”.

• Zet bij de foto de naam en de leeftijd van uw kind i.v.m. de leeftijdscategorieën voor de prijs.

• De leeftijdscategorieën zijn als volgt ingedeeld:
Categorie 1 voor kinderen van 4 t.e.m. 6 jaar
Categorie 2 voor kinderen van 7 t.e.m. 9 jaar
Categorie 3 voor kinderen van 10 t.e.m. 12 jaar

• Wij hebben bij Reinis een OPK minicontainer aangevraagd die in de hal bij Topslijter G&E komt te staan (we communiceren later nog vanaf wanneer deze er staat) met hierop duidelijk de aanduiding waarvoor deze bestemd is. Doe het knutselwerk hier vóór donderdag 9 april in zodat het op tijd kan worden aangeboden bij de genoemde zorginstellingen. De vrijwilligers van Stichting WaterlandSpijkenisse zullen de minicontainer dagelijks controleren en leeghalen.

• De actie loopt tot en met woensdag 8 april, de inzendingen die daarna nog binnenkomen kunnen niet meer worden meegenomen in deze actie. Op donderdag 9 april maken wij de prijswinnaars bekend en de prijsuitreiking zal plaatsvinden op één van de daaropvolgende dagen i.o.m. de ouders.

Deelname aan de actie betekent dat u op de hoogte bent van en instemt met de volgende voorwaarden:

• U bent woonachtig in Spijkenisse Waterland

• Stichting WaterlandSpijkenisse kiest de winnende knutselwerkjes

• Over de uitslag van de wedstrijd kan niet worden gecommuniceerd.

Fotocollage ter illustratie