Op zondagavond 29 december, even na 20.00 uur vond er een overval plaats bij snackbar Verhage aan het Vlinderveen. Politie is op zoek naar twee gemaskerde verdachten van +/- 1.70m gekleed in zwarte jassen, een hoodie met mutsen met afbeelding van skeletten erop en met een JD-sports tasje gevlucht in de richting van de Karperveen  ONDERNEEM ZELF GEEN ACTIE.  Heeft u informatie, bel dan 112!

Kent of herkent u de verdachten n.a.v. kleding etc. bel dan met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Verhage Vlinderveen plaatste de volgende ochtend onderstaand bericht op hun Facebookpagina:

Helaas zijn wij gisterenavond net na 20.00 uur slachtoffer geworden van een overval. Bij het hele team zit de schrik er goed in! Op dit moment zijn er heel veel dingen waar we aan denken, maar zijn wij vooral trots op de collega’s die gisterenavond werden geconfronteerd met de schaduwzijde van ons geweldige beroep!
Vooral zijn wij geschrokken van de jeugdige leeftijd van de daders.
We hopen daarom dat iedereen die gisteren net na 20.00 uur iets verdachts heeft gezien in de buurt van Verhage Vlinderveen of in de Karperveen contact opneemt met de politie.
Al is het maar een beeld van een camera, een muntje op de grond of misschien kent u de daders. Alles wat kan leiden naar de aanhouding van de daders kan gemeld worden bij de politie op dit nummer 0900-8844
Bedankt team Vehage Vlinderveen voor jullie hulp gisteren en ook veel lof voor het snelle handelen van de politie!