Toen Stichting WaterlandSpijkenisse de aanvraag binnen kreeg om statiegeld in te zamelen voor Stichting De Nieuwe Brug hoefden wij niet lang na te denken. Bewoners van de Vijverhof zijn regelmatig te gast bij de activiteiten die de vrijwilligers van Stichting De Nieuwe Brug organiseren, daar werken wij graag aan mee. Dankzij Jumbo Vlinderveen konden wij gedurende de maand augustus statiegeld inzamelen voor deze stichting.

Selwyn (“onze” altijd vrolijke en hardwerkende Jumbo medewerker) én vaste klant bij Stichting De Nieuwe Brug, wilde het statiegeld gelukkig graag overhandigen aan mevrouw Abelien van der Rest, voorzitter van Stichting De Nieuwe Brug. Met het bedrag van € 108,65 kan er weer wat extra’s gedaan worden voor de doelgroep. Dank u wel!

Voor wie Stichting De Nieuwe Brug nog niet kent:

Opgericht in 1977 is Stichting De Nieuwe Brug al vele jaren een toonaangevende instelling op het gebied van ontspanningsactiviteiten voor de verstandelijk en verstandelijk-lichamelijk gehandicapte medemens uit de regio Spijkenisse.

Ruim 250 deelnemers en ruim 130 vrijwilligers doen er iedere week weer alles aan om een zo gezellig mogelijke activiteit te hebben. Iedere dag van de week is er wel iets te doen.Soms met een klein groepje en soms met een grote groep. Maar vrijwel altijd met een glimlach op de lippen.

Er worden heel veel activiteiten georganiseerd, onder andere:

Zwemmen, zowel wedstrijdzwemmen, als diploma zwemmen, kook- en dansclub, hobbyclub (volwassenen en kinderen), bowlingclub, sportinstuif,  houtbewerking en muziekavond. Daarnaast zijn er vele extra activiteiten in de weekenden.

Voor meer informatie zie: De Nieuwe Brug. U kunt ook mailen naar: gre.wiechmann@gmail.com / 06-42826465