Dan krijgen we de mooiste NatuurSpeeltuin van Nederland en dan moeten we enorm lang wachten totdat de hekken verdwijnen en de speeltuin geopend kan worden.

Helaas kunnen veel kinderen niet wachten en zijn ze bijna dagelijks in de (afgezette) speeltuin te vinden, vaak ook nog onder begeleiding van papa en/of mama. De reden dat de speeltuin nog niet open kan is omdat het gras niet mee wil werken. De gemeente doet er alles aan om het terrein goed en netjes op te leveren (zodat het niet na twee weken weer dicht moet) maar daar is onze hulp bij nodig. Wacht a.u.b. nog even met spelen en de speeltuin betreden totdat het terrein officieel geopend is.

Op 8 juli aanstaande is de officiële opening waarbij alle kinderen uit de wijk welkom zijn, maar waar de uitnodigingen naar 750 direct omwonenden zal worden verzonden. Zet de datum dus vast in je agenda. Tijd volgt nog. Voor actueel nieuws kan je onze Facebookgroep WaterlandSpijkenisse volgen.

Om een beetje inzicht te krijgen over het aantal kinderen (met ouders) die bij de opening aanwezig willen zijn, zou het fijn zijn als jullie je via mail info@waterlandspijkenisse.nl of via onze Fb groep op willen geven. Alvast bedankt!

Graag tot 8 juli.