Volgende week vrijdag 30 augustus stappen de New York Steppers al vroeg op de step en fiets voor de Villa Joep tocht naar Antwerpen en terug.
Om 09.00 uur wordt in Hoogvliet het startschot gegeven door de heer Ivo Opstelten, waarna de groep vrijwilligers richting winkelcentrum Waterland te Spijkenisse vertrekt. Rond 09.30 uur worden zij verwacht op winkelcentrum Waterland, waar de gedoneerde boodschappen van Jumbo Spijkenisse en Meesterbakker Voskamp met dank in ontvangst genomen zullen worden. Na het inladen van de boodschappen in een grote Amerikaanse schoolbus, vertrekken de sportievelingen richting Antwerpen.

Kinderen zijn van harte welkom om met een versierde step of fiets de steppers en fietsers te ontvangen en ze tot aan het eind van het winkelcentrum een stukje op hun weg te begeleiden.

We weten dat 09.30 uur vroeg is zo op de laatste schoolvakantiedag, maar hoe mooi zou het zijn als veel kinderen en ouders op deze ochtend aanwezig kunnen zijn om zo alle kinderen die op dit moment vechten tegen neuroblastoom kinderkanker (en hun familie) een hart onder de riem te steken!

Jullie komen toch ook?

WC Waterland
New York Steppers

Vrijdag 30 augustus 09.30 – 09.45 uur
Versierde steppen/fietsen.

@WaterlandSpijkenisse