Op vrijdag 29 mei mocht ik (namens Stichting WaterlandSpijkenisse) kennis maken met de heer Venderbos, de nieuwe filiaalmanager van JUMBO Vlinderveen. De heer Venderbos is vol enthousiasme aan zijn nieuwe taak begonnen en ziet de toekomst positief en met veel vertrouwen tegemoet. Hij heeft hele leuke ideeën die we gezamenlijk gaan oppakken zodra het weer mag en kan. Wij verwelkomen de heer Venderbos dan ook graag in Waterland en wensen hem veel succes en werkplezier in filiaal Vlinderveen.
Op de Facebookpagina van JUMBO Vlinderveen schreef de heer Venderbos het volgende over ons gesprek;
” Vandaag kennis gemaakt met Sylvia Kats, woordvoerder uit de wijk Waterland Spijkenisse om te praten wat wij Met Elkaar en Voor Elkaar kunnen betekenen in deze fantastische wijk. Vele mooie initiatieven hebben we doorgenomen en hebben er zin in om samen met alle bewoners en de medewerkers van Jumbo elkaar het naar de zin te maken op allerlei sociale gebieden.
Sylvia gaat onze emballage inleverbox periodiek bijhouden en als eerste gaan wij de waarde verzamelen van ingeleverde emballagebonnen ten goede van #StichtingTeamJayme.”
Lees het verhaal van Jayme HIER.