Wat hebben we afgelopen woensdag een SUPERLEUKE middag gehad!
Megan, Fleur en Abby (kinderraadsleden) hebben samen met Esmé overheerlijke cupcakes gebakken. Deze werden versierd met een laagje glazuur en een paar toepasselijke eetbare hartjes.

Danny en zijn vrouw Sanne van Puur Party Verhuur kwamen rond 15.00u om het springkussen op te zetten, wat meteen kinderen aantrok. En Kim Borsten en Daisy Molendijk hebben vanaf 16.00 uur onafgebroken pannenkoeken staan bakken.
Wij danken al onze gasten, de bewoners van de Vijverhof in het bijzonder, voor hun komst en voor de donaties. In krap 4 uurtjes tijd is er in totaal €272,57 opgehaald. Dit succes is mede aan onze kanjers Megan, Fleur en Abby te danken want zij zijn zelfs de winkels ingegaan om mensen om een bijdrage te vragen. Jullie waren allemaal FANTASTISCH, DANK JULLIE WEL.
WIJ DANKEN Jumbo Vlinderveen Spijkenisse voor het doneren van de pannenkoeken en cupcakes mix. @PuurPartyVerhuur danken wij voor het gratis ter beschikking stellen van het enorme springkussen.
Onze vrijwilligers voor hun inzet en alle bezoekers voor hun komst en natuurlijk de dames van de gemeente Nissewaard die voor een “flitsvergunning” konden zorgen!
Donaties voor een AED aan Libelleveen, Krekelveen, Beverveen en Ottersveen zijn nog steeds meer dan welkom…..