Het waren maar tweeënhalf uurtjes maar wat was het weer een feestje. Het springkussen, de popcorn en de suikerspinnen kregen we weer helemaal gratis van Puur Party Verhuur.
Danny en zijn vrouw Sanne (eigenaren van Puur Party Verhuur) zijn geboren en getogen Waterlanders en hebben met mijn kinderen in de klas gezeten op CBS De Duif.

Leuk om deze mensen nu op deze manier weer terug te zien en wat zijn we blij met hun enorme inzet. Dank jullie wel Danny en Sanne!
Dankzij Bewonersvereniging De Samenwerking Woonbron kwam de Silent Drumcaravan het feestje compleet maken. Veel kinderen hebben even lekker kunnen drummen.
Binnen hebben Esmé en Mila met hulp van Rina en Rina en Sandra hun best gedaan om weer een leuke knutsel neer te zetten. Buiten schminkte Kim er samen met Daisy en Abby op los, wat een hoop mooie creaties opleverde. Toen Karin haar neus liet zien kon ze meteen achter de suikerspin machine. En dat viel nog niet echt mee maar plezier voor tien. Clarence kwam ook nog even langs om een handje te helpen dus het opruimen was zo gedaan.
De kinderen die de volle prijs betaald hebben zouden nog een aardigheidje mee krijgen. Met die aardigheidjes is helaas iets mis gegaan, maar dat maken we nog goed.
Er is in deze korte tijd toch nog maar liefst €156 opgehaald. Dat bedrag zal dit keer volledig naar de actie voor een AED aan het Libelleveen gaan. Daarmee is deze AED actie ook haast gelukt. Nog maar een beetje geld erbij…donaties nog van harte welkom.
Wij zouden graag even in contact komen met de initiatiefnemers voor de AED acties in Krekelveen en Beverveen….
Bedankt allemaal voor weer een geslaagde middag, graag tot de volgende keer.
EN DAN KRIJGEN WE NET HET BERICHT BINNEN DAT HET BEDRAG VOOR LIBELLEVEEN BINNEN IS. DANK U WEL!