Team St. WaterlandSpijkenisse doet mee, u ook?

Bericht van Reinis reiniging en afvalinzameling;

Snoeppapiertjes, lege blikjes en ander afval ligt op straat of in het groen. Het is een doorn in het oog, van veel mensen. Tijdens de 17e editie van de Landelijke Opschoondag op 23 maart 2019 willen we samen met u, de bewonersgroepen, bedrijven of vriendengroepen zwerfafval gaan opruimen.

Samen met gemeente Nissewaard organiseert Reinis de Opschoondag in Nissewaard. En daar hebben we u natuurlijk bij nodig! Doet u mee? Steekt u ook de handen uit de mouwen op zaterdag 23 maart 2019?

Om 10:00 uur starten we deze dag en er zullen per wijk verschillende routes beschikbaar zijn of u loopt uw eigen route. In de wijken zullen er voldoende faciliteiten zijn om uw gevulde vuilniszak kwijt te kunnen.

Er wordt gezorgd voor voldoende materialen zoals vuilniszakken, zwerfvuilknijpers en handschoenen. Na afloop wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje en een gezellige afsluiting van deze dag. De precieze planning volgt zo snel mogelijk.

Bent u enthousiast geworden? Dan kunt u zich alleen, als team of als organisatie aanmelden via opschoondag@reinis.nl met vermelding van uw contactgegevens. De inschrijving sluit op 4 maart 2019.

Ook voor andere vragen en/of tips over de Landelijke Opschoondag kunt u terecht via bovenstaand e-mailadres. Vergeet niet te kijken op website van Nederland Schoon www.nederlandschoon.nl

Wij kijken er enorm naar uit om Nissewaard op 23 maart samen met u een stukje schoner te maken!