In bijzondere tijden ontstaan bijzondere ideeën, Waterland wijkbewoonster Kim Vingerling-Vonk bedacht een alternatief voor een gezamenlijke viering van Koningsdag. Doet iedereen mee? Foto’s meer dan welkom via info@waterlandspijkenisse.nl of via onze Facebookgroep WaterlandSpijkenisse.
Beste medebewoners van het prachtige Waterland,
Koningsdag staat voor de deur. Nu kunnen we niet over de vrijmarkt slenteren, een terrasje pakken of op het marktplein activiteiten doen met de kinderen. Maar wat we WEL kunnen doen, is allemaal een eigen buurtfeestje houden! Hoe? Natuurlijk niet NAAST elkaar maar wel MET elkaar.
Spreek met je buurt af wie de muziek regelt (doe dit via social media of whatapp), neem plaats op je eigen privé terras/dansvloer en neem iets te drinken of eten. Als je een tuin hebt waarbij je de buren kunt zien, de voortuin is bij uitstek geschikt, dan heb je contact, ben je aan het feesten en maken we van deze Koningsdag een om nooit te vergeten! Je kunt natuurlijk je tuin leuk versieren. Denk hierbij wel aan het milieu en ruim alles na afloop weer op. Corona krijgt ons niet klein. Onze tradities gaan door! We houden rekening met elkaar en feesten met elkaar.
#samentegencorona #blijfthuis #staysafe #koningsdagwordtwoningsdag #metelkaarvoorelkaar