Zoals jullie weten wordt het organiseren van Tuintjesmarkten ontmoedigd door de overheid en gemeente. Er is dus geen organisator en er gelden bepaalde regels voor Koningsdag (zie foto).

@WaterlandSpijkenisse

Om zo weinig mogelijk mensen uit andere wijken aan te trekken hebben wij daarom de FB groep Koningsdag WaterlandSpijkenisse, omgezet van openbaar naar privé.

De tuinen die zijn aangemeld worden op Koningsdag op genoemde groep gedeeld. Vanaf maandagavond 26 april 18:00 uur kunnen jullie op die groep eventueel foto’s plaatsen van de te verkopen artikelen.

Op koningsdag is het ook mogelijk is om spulletjes online via deze groep te verkopen. LET OP: alleen kinderspulletjes en ieder is zelf verantwoordelijk voor het handhaven van de maatregelen.

Wie zich nog wil aanmelden (er zijn op dit moment nog niet erg veel aanmeldingen) kan een mailtje naar info@waterlandspijkenisse.nl  sturen.

Wij hopen dat veel wijkbewoners er ondanks alle beperkingen toch een feestje van zullen maken en hopen dat die dag de wijk oranje zal kleuren.

Wij verzoeken jullie dringend om de maatregelen in acht te nemen! Heel veel plezier en goede zaken toegewenst.