Beste buurtbewoners,

Naar aanleiding van een berichtje van Sylvia ben ik zo vrij een oproep te plaatsen over het inzamelen van kleding via stichting Dierenlot waarvan de opbrengst naar de dieren in de opvang gaat.
Ik zamel schoenen, kleding, lakens e.d. in voor het dierenasiel de Dierenstee waar ik vrijwilligerswerk doe en mag het van mijn werkgever PENTA college CSG daar verzamelen ?. Als er genoeg zakken zijn wordt het opgehaald en de opbrengst is voor de opvang.

Ook zamel ik oude cartridges, plastic doppen van flessen (voor stichting Hulphond) in en ook bijv hokken, voer, manden etc. Deze spullen geef ik dan aan kleinere (konijnen)opvangen.

Zelf heb ik m’n vakbekwaamheid en dieren-EHBO behaald en heb ik naast m’n reguliere baan een hele kleine konijnen vakantie opvang en help ik konijnenbaasjes met raad en daad. Denk aan koppelen, voeding, gedrag etc.

Dus heb je oude kleding en spullen die nog wel in redelijke staat zijn stuur me gerust een persoonlijk bericht via facebook, of stuur een berichtje naar info@waterlandspijkenisse.nl  o.v.v. kledinginzameling.

 

Met vriendelijke groet,
Claudia Smit