Villa Joep

Villa Joep, we hopen oprecht dat jullie er niet persoonlijk mee te maken hebben gehad, want dat zou immers betekenen dat je ergste nachtmerrie als ouder, waarheid is geworden.

Villa Joep is een stichting, opgericht door de ouders van Joep, een dapper mannetje dat op 4,5 jarige leeftijd zijn gevecht tegen neuroblastoom kinderkanker heeft verloren.
Joep’s lievelingsdier, de olifant, is gekozen als mascotte en logo voor deze stichting. De moederolifant beschermt de baby met haar slurf.
Het doel van Villa Joep is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar oorzaak en geneesmiddelen tegen neuroblastoom kinderkanker. Meer informatie is te vinden op Villa Joep.

Bekendheid

Vrijwilligers van Stichting WaterlandSpijkenisse en leden van Kinderraad Waterland Spijkenisse vinden het belangrijk dat Villa Joep zoveel mogelijk bekendheid krijgt en willen graag dat olifant Joep komt logeren. We hebben daarom Dennis, filiaalmanager van Jumbo Vlinderveen, gevraagd of hij kon helpen. Dennis aarzelde geen moment en heeft direct heel enthousiast zijn medewerking aangeboden. Dennis benaderde zelfs zijn collega-filiaalmanagers in Maaswijk en Groenewoud met als resultaat dat er nu 3 logeerpartijen tegelijkertijd plaatsvinden. Het is maar goed dat olifanten kudde dieren zijn.
Joep komt niet namelijk alleen, hij neemt allemaal knuffel-Joepies mee, die te koop zijn voor nog geen €10,-
Elke cent van elke verkochte knuffel-Joepie gaat 100% naar dit zo belangrijke onderzoek!

Uitnodiging voor wijkbewoners

Op woensdagmiddag 29 augustus om 12.30 uur is het dan zover. Olifant Joep wordt om die tijd opgewacht door kinderen, JumboVlinderveen filiaalmanager Dennis, wethouder Struijk, pers en alle andere belangstellenden, om olifant Joep naar zijn logeerplek in de Jumbo-winkel(s) te begeleiden.
Wij hopen dat alle kinderen uit Waterland samen met (groot)ouders en/of andere familie zich aan willen sluiten bij het ontvangstcomité. Willen jullie erbij zijn, dan verzoeken wij jullie om 12.15 uur aanwezig te zijn voor de ingang van Jumbo Vlinderveen.

Voor alle sterretjes, bloemetjes en vlinders

Voor alle sterretjes, bloemetjes en vlinders die hun gevecht tegen neuroblastoom verloren hebben, willen we een herinneringsstokje plaatsen in een vaas die bij olifant Joep in de buurt komt te staan. Op die manier hopen we deze kinderen te eren en de ouders (en familie) die hun kind veel te vroeg los hebben moeten laten, een hart onder de riem te steken. In gedachten bij jullie.

Met elkaar, voor elkaar!