Op woensdag 19 december komen leerlingen van CBS de Duif, kerstliedjes zingen op het winkelcentrum. Rond 19.00u vertrekken zij vanaf beide locaties naar het winkelcentrum. Daar hopen zij om 19.15u aan te komen. Wij mogen ze in deze leuke activiteit ondersteunen, en zullen een mini-kerst-bos op het plein neerzetten.

Eén boom zal als stralend middelpunt worden neergezet voor alle “Sterrenkinderen” U bent welkom om in deze boom een boodschap of herinnering te plaatsen.

De Duif zamelt geld in voor de actie; Lichtjes voor Sophia, waar u na afloop een donatie voor kan doen. De opbrengst komt dit jaar ten goede aan onderzoek naar emotionele problemen bij langdurig zieke kinderen. Helpt u mee?

Dankzij Jumbo Vlinderveen en Topslijter G&E kunnen we hapjes en drankjes uitdelen, en hopen we u te mogen begroeten om er met elkaar een mooie kerstviering van te maken. Dankzij Planten&Zo, Gamma en Praxis hebben we het mini-kerst-bos kunnen realiseren. Onze hartelijke dank voor uw bijdragen.

Let op! Deze activiteit wordt gefilmd en er zullen foto’s worden gemaakt. Wilt u of uw kind(eren) niet in beeld gebracht worden, geef dat dan a.u.b. voor aanvang aan bij de organisatie.

Fotografie: Ingrid Keukens. Film/video; Jan Hulsker, zie YouTube