Op woensdagavond 19 december was het dan zover. Leerlingen van beide locaties van CBS de Duif konden eindelijk uit volle borst de door hun ingestudeerde kerstliedjes zingen bij het “Mini-Kerst-Bos” op het winkelcentrum. De prachtige bomen van het Mini-Kerst-Bos waren gratis ter beschikking gesteld door Planten&Zo, Gamma Spijkenisse en Praxis Spijkenisse, waarvoor nogmaals heel hartelijk dank!

De leerkrachten, leerlingen en hun families vertrokken, met hun zelfgemaakte lichtjes, om 19.00u van school en kwamen op de afgesproken tijd op het winkelcentrum aan. Het plein stond binnen een mum van tijd helemaal vol, wat geweldig was om te zien en te horen. Wat hebben de kinderen hun best gedaan op hun lichtjes en zang, dank jullie wel.

Raadsleden van de Kinderraad Waterland en vrijwilligers van Stichting WaterlandSpijkenisse konden, dankzij Jumbo Vlinderveen, met hapjes en drankjes rond gaan en bij Topslijter G&E  kon een glaasje warme glühwein gedronken worden. Wij danken iedereen die op één of andere manier een bijdrage heeft willen leveren aan deze mooie avond.

Een speciaal woord van dank  aan;

Kinderraadsleden Waterland die een oogje in het zeil hielden om te voorkomen dat kleine kinderen in de drukte van het winkelcentrum af zouden lopen, met hapjes en snoep rond gingen en na afloop nog hun best hebben gedaan om extra geld op te halen voor de collecte van CBS de Duif voor “Lichtjes voor Sophia” Trots op deze kanjers.

Het was fantastisch om deze mooie activiteit te mogen ondersteunen. Met elkaar, voor elkaar!

Wie nu nog geen kerstboom heeft kan er, tegen een kleine donatie voor Lichtjes voor Sophia of Villa Joep, één afhalen. Stuur daarvoor even een mail naar sylvia@waterlandspijkenisse.nl

Fijne kerstvakantie allemaal en hopelijk tot volgend jaar.