Weet u het nog?

Het geweldige idee van Nathalie Maas vorig jaar, om kerstpakketten in te zamelen en uit te delen aan inwoners van Waterland die wel een opkikkertje konden gebruiken. Het was een groot succes en gelukkig heeft Nathalie aangegeven zich ook dit jaar in te willen zetten om kerstpakketten in te zamelen.

Wilt u ook iemand een steuntje in de rug geven en uw kerstpakket doneren? Of bent/kent u iemand die u, om wat voor reden ook een kerstpakket gunt, stuur dan even een berichtje naar info@waterlandspijkenisse.nl onder vermelding van Kerstpakket. Zet in uw mail of u wilt doneren of een aanvraag wilt doen. Doet u een aanvraag, dan wordt u verzocht om naam, adres en een korte motivatie op te geven over degene bij wie u een pakket wilt laten bezorgen.

Het hangt natuurlijk van de gedoneerde pakketten af of uw aanvraag in behandeling kan worden genomen, maar daarover krijgt u zo spoedig mogelijk antwoord op uw mail.

LET OP!

Iedereen kan een pakket aanvragen, maar degene voor wie de aanvraag wordt gedaan moet wel in Waterland (Spijkenisse) wonen. We hopen er weer een groot succes van te mogen maken.

Met elkaar, voor elkaar!