Zondagavond 23 februari om 23:00u  werden bewoners aan het Beverveen opgeschrikt door wat ‘kattenkwaad’. Het betrof 3 jongens per fiets die zijn gevlucht vanaf de Beverveen (hoge 200 nummers) richting de scholen aan het Salamanderveen. Niet bekend wat er op het raam is afgeschoten of gegooid maar dit heeft schade gemaakt. Heeft iemand wat gezien of gehoord we horen het graag, aangifte is inmiddels gedaan.
Twee dagen later kwam de volgende oproep binnen op Facebookgroep WaterlandSpijkenisse:
“Afgelopen zondagavond zijn er ten minste twee woningen aan de Beverveen beschoten door drie voorbij fietsende jongens. In ons rijtje zijn er in ieder geval bij twee woningen een ruit gesneuveld. Op de filmpjes die we hebben zijn er drie schoten te horen en hun reactie. Onze beide buren hebben helaas na eerdere incidenten camera’s op moeten hangen, maar daarom hebben we dus beeldmateriaal. Zijn er nog meer woningen beschoten op zondagavond aan de Beverveen neem even contact met me op dan kunnen wij de beelden ter beschikking stellen.”
Mocht u n.a.v. het “kattenkwaad” beelden nodig hebben voor uw verzekering en u heeft geen Facebook account, stuur dan even een berichtje via info@waterlandspijkenisse.nl dan brengen wij u in contact met de camera eigenaar.