Olifant Joep vermaakt zich nog prima tijdens zijn logeerpartij bij de drie Jumbo filialen.

Heel veel knuffel Joepie’s hebben inmiddels een nieuw huis gevonden, waar iedereen die bij Villa Joep betrokken is, jullie dankbaar voor zijn. De opbrengst gaat zoals jullie weten 100% naar onderzoek van neuroblastoom.

Voor jong en oud is er een kleurplatenactie waarbij een gratis logeerpartij van Olifant Joep te winnen is. Je mag Joep natuurlijk zelf een bed aanbieden, maar je mag deze logeerpartij ook  aan school of bijvoorbeeld je sportvereniging weggeven.

Met een leuke “selfie” samen met Joep, kan je een boodschappenpakket t.w.v. € 50,- winnen. Zet je selfie op de facebookpagina Olifant-uit-logeren, en wie weet mag je binnenkort een gratis boodschappenpakket ophalen.

foto@waterlandspijkenisse

En dan is er nog de veiling van de eerste knuffel Joep. Op 29 augustus werd daar door een anonieme bieder al € 150,- voor geboden. Dat is een hoop geld, waar moeilijk overheen te bieden is. We hopen dat ondernemers/bedrijven hun netwerk voor deze veiling aan willen spreken, zodat Joepie voor een nog hoger bedrag in een nieuw huis mag wonen. Doet u mee?

foto@IngridKeukens