Bericht van REINIS:
Wij merken dat veel bewoners een grote voorjaarsschoonmaak houden, tuinieren of klussen. Dit in combinatie met het Coronavirus en het mooie lenteweer zorgen voor grote drukte op de Stadswerf.
Om een betere spreiding te krijgen van het aantal bezoekers en zo de lange wachttijden te verkorten kiezen wij ervoor om de al verruimde openingstijden verder uit te breiden. Deze maatregel maakt het mogelijk om u op gepaste afstand beter van dienst te zijn.
Eerder is besloten om de openingstijden van de Stadswerf te verruimen op de woensdagavonden. De verruiming van de openingstijden zal, naast de reguliere openingstijden, worden uitgebreid op de volgende dagen:
– Maandag 20 april: 17:00 uur – 20:00 uur
– Woensdag 22 april: 17:00 uur – 20:00 uur
– Dinsdag 28 april: 17:00 uur -20:00 uur
– Woensdag 29 april: 17:00 uur – 20:00 uur.
Inwoners die gebruik willen maken van deze regeling kunnen zich uitsluitend per e-mail aanmelden: info@reinis.nl
U geeft hierbij aan hoe laat u komt. De avonden zijn opgedeeld in tijdsblokken van een half uur, te weten van 17:00 uur -17:30 uur, van 17:30 uur – 18.00 uur en zo verder tot 20:00 uur. Voor de volledigheid: iedere inwoner van Nissewaard kan gebruik maken van de verruimde openingstijden!
Na aanmelden ontvangt u van ons een bevestiging die samen met uw afvalpas dient als toegangsbewijs. Zorg bij uw bezoek voor voldoende afstand en houdt u aan de richtlijnen van het RIVM.
Gratis ophaal service voor snoeiafval verlengd! Zie Reinis
Samen werken wij aan een schoon en leefbaar Nissewaard!