Afgelopen zaterdag 3 december was een vrijwilliger van Stichting WaterlandSpijkenisse aanwezig in het wijkcentrum om nieuw speelgoed en “tweede kans speelgoed”  dat door Reinis medewerkers was gebracht gratis mee te geven aan ouders die het, met Sinterklaas in aantocht, even niet breed hebben. Ook bij Kringloopwinkel Sjakie van de Hoek had Sjaak de eigenaar een tafel met gratis speelgoed klaar gezet, waarvoor onze dank.

Helaas zijn er maar een paar mensen geweest die gebruik hebben gemaakt van de gratis speelgoed mogelijkheid. Er zat ook echt nieuw speelgoed bij.
Het goede nieuws is dat we al het overgebleven speelgoed aan  Wendy hebben gegeven voor haar speelgoed ruilbeurs in de Akkers. Lees even de bijgaande flyer want we hebben zo’n speelgoed ruilbeurs al eens gezamenlijk gedaan in Kbs de Wegwijzer .
Speelgoed dat bij Wendy overblijft gaat naar een goed doel dus het komt sowieso goed terecht. En uiteraard zijn Waterlanders ook welkom in wijkcentrum De Akkers op 13 en 14 december. Zet het even in je agenda! Hopelijk is daar de drempel wat minder hoog en wordt het een succes.