Bericht van reinis:

Auto’s beïnvloeden onze manier van werken

We weten allemaal dat er best veel afval is. Dat is ook gebleken uit de voorgaande statistieken. Deze tonen aan hoeveel afvalstortingen er in een week ongeveer zijn.

Wij doen ons best om alle ondergrondse containers netjes en op tijd te legen. Helaas krijgen wij hier niet altijd de kans voor. Wist je dat in 2020 ruim 3000 containers niet geleegd konden worden? Dit komt door verschillende obstakels waar onze collega’s tegenaan lopen. De meest voorkomende obstakels zijn geparkeerde auto’s. Als de bumper uitsteekt en hierdoor over de ijzeren plaat hangt, kunnen wij de containers niet legen. Doen wij dit wel, dan beschadigen wij de auto. Dit willen wij natuurlijk niet! Zie je dus dat onze collega’s de ondergrondse containers niet kunnen legen? Dan is de kans groot dat er op dat moment een auto verkeerd geparkeerd staat.

Dit probleem kunnen wij samen oplossen. Parkeer je naast ondergrondse containers? Zorg er dan voor dat de bumper van je auto niet over de ijzeren plaat hangt. Zo kan Reinis, zonder schade aan te richten, de containers legen. Op deze manier kan jij bijna altijd je afval op de goede manier kwijt.