Vandaag (vrijdag 5 febr) kwam de volgende getuigenoproep binnen:

“Zojuist is mijn broertje strompelend thuis gekomen nadat hij is aangereden door een auto bij de stoplichten bij metrostation Heemraadlaan. Mijn broertje (12) reed op de fiets vanaf het politiebureau richting Hekelingen. 

De auto kwam vanaf de kant van Hekelingen en sloeg rechtsaf richting Groenewoud (tankstation DC Berkel). De persoon in de auto is doorgereden terwijl mijn broertje een flinke klap op de grond heeft gemaakt.

Het gebeurde rond 14.35-45 uur bij de stoplichten bij metrostation Heemraadlaan. De auto was een rode Renault Clio en reed door richting het winkelcentrum Groenewoud.
Heeft u iets gezien of bent u de bestuurder van de auto neem dan alstublieft contact met mij op.
Ik heb een foto bijgevoegd waarin de situatie duidelijk wordt, rood mijn broertje, blauw de richting waarin de auto reed.”
Wie iets gezien heeft kan contact opnemen via Facebook van Camiel Mudde