Bericht van Spieke.nl:

“Gezocht: daders van laffe overval op 77-jarige man
Donderdagavond 16 januari, is tussen 22.00 uur en 23.00 uur een 77-jarige man in zijn huis in Snoekenveen (300 nummers) in Spijkenisse zwaar mishandeld om hem te beroven. De man is zowel lichamelijk als geestelijk zwaar toegetakeld. Het gaat om 3 daders.
De kinderen van de man doen dringend een oproep. Heeft u iets gezien, of heeft u camerabeelden waarop mogelijk iets te zien is? Neem dan direct contact op met de politie op 0900-8844, of via meld misdaad anoniem op 0800-7000.”
Gelukkig was er ook wat goed nieuws:
Aanhouding overval taxichauffeur Baarsveen
Een 19-jarige Rotterdammer is aangehouden voor de overval op een taxichauffeur aan het Baarsveen in Spijkenisse afgelopen september.
De taxichauffeur werd dinsdag 10 september, rond 23.45 uur in Baarsveen in Spijkenisse door twee mannen mishandeld en beroofd van geld. Hij werd gebeld door een anoniem nummer en verzocht naar de Snoekenveen in Spijkenisse te gaan. Daar eenmaal aangekomen bleek dit een valse melding.
Later die avond werd de taxichauffeur weer anoniem gebeld, deze keer met het verzoek naar de Baarsveen in Spijkenisse te gaan. Daar stonden twee mannen hem op te wachten. De twee sloegen de chauffeur in zijn gezicht en gingen er vandoor met zijn portemonnee.
Ouderwets speurwerk van de recherche leidde naar de 19-jarige Rotterdammer. Deze bleek al vast te zitten voor een inbraak. Tijdens zijn eerdere aanhouding reed de verdachte rond in een auto die bij een inbraak gestolen was.