Woensdagavond (22-febr) kwamen de kokkies van Kinderkookclub WaterlandSpijkenisse weer gezellig koken. Ze hebben hun beste beentje voorgezet want we kregen alweer bezoek. Deze keer was het de beurt aan Ahmed en gewoon Wouter. Ahmed is een journalist die door zijn werk uit zijn geboorteland Jemen moest vluchten.

Ahmed praat al heel goed Nederlands en kan zelfs graag en Scheveningen zeggen. Hij praat nog wel veel Engels wat dan weer leuk was voor de kokkies. Die draaien hun hand niet om voor een gezellig Engels onderonsje. Gewoon Wouter kwam mee ter ondersteuning.
Omdat Ahmed hoorde dat Abby sinds kort alleen nog vegetarisch wil eten en hij niet voor niets journalist is geworden, wilde hij graag van haar weten waarom ze tot dit besluit is gekomen en hoe ze het nu ervaart…. Zie haar zitten. No problem !
Om nog sneller in te burgeren stonden er twee stamppotten op het menu. Hutspot en stamppot zuurkool
Hij vond het heerlijk. Gewoon Wouter schepte zelfs 2x op. ?
Het was een gezellige kookavond waar we allemaal van elkaar geleerd hebben. Ahmed wil graag nog een keer terugkomen om voor de kokkies te koken. Wij gaan kijken hoe we dat kunnen regelen. TROTS op onze kokkies, goed gedaan weer dames en heren! Ahmed en gewoon Wouter bedankt voor jullie komst.
Met elkaar, voor elkaar!
Karin, Piet en Sylvia.