Op woensdag 8 maart, internationale vrouwendag, hadden we de leukste vrouw (op Karin en mij na dan hé 🤣🤣) Henny op bezoek. Henny is de oprichtster en drijvende kracht achter Stichting Samen voor elkaar Nissewaard en één van de beheerders van Facebook groep weggeefhoek SAMEN VOOR ELKAAR Spijkenisse/VP/ HW e.o
Henny en haar team zijn dagelijks in de weer om mensen die het even niet alleen kunnen, op elke mogelijke manier bij te staan.

Wat was het een feestje met Henny aan tafel. Ze hing nog net niet in de gordijnen.
De avond is omgevlogen en voordat we het wisten moest Henny alweer naar haar volgende afspraak. Eerst nog even wat sfeerfoto’s geschoten.
Ze speelt geen noot muziek maar het plaatje ziet er wel leuk uit nietwaar? Kampvuurtje erbij en zingen maar “kumbaya my lord kumbaya” 🎸🎼🎵Henny hartstikke bedankt voor je komst en gezelligheid, we hopen je gauw weer terug te zien.
Dit was wat Henny er zelf over schreef en dat vinden wij een mooi compliment!

❤️Hier krijg ik ontzettend veel energie van maar bovenal wat een eer: uitgenodigd worden om te mogen eten bij Wijkcentrum Waterland Spijkenisse aan tafel met lieve kinderen die voor mij hebben gekookt.
❤️Mijn complimenten aan alle kokkies
Maar ook zeker aan de vrijwilligers, geduld en humor, maar ook waarde en normen, waren aanwezig, alsof ik bij een groot gezin aan tafel mocht schuiven.
❤️Ajb ga zo door, dit is wat de wereld nodig heeft 🥰 verbinden, ik hou er echt van 🙏🏽
❤️Tot snel dames en heer, dan kom ik, zoals beloofd, in de gordijnen hangen en knutselen met de kids (en dat met mijn geduld 🫣)
O en zeg nou eerlijk, gitaarspelen is echt mijn ding 😑 “.
Wij zeggen Met elkaar, voor elkaar!