Op woensdag 26 september zal er met een sponsorloop een einde komen aan de logeerpartij van Olifant Joep. De sponsorloop zal worden gelopen op winkelcentrum Waterland. 

Alle kinderen zijn na schooltijd welkom op het winkelcentrum, waar we vanaf 12.30 uur gaan verzamelen. Om 13.00 u komt burgemeester Veldhuijzen het startsein voor de sponsorloop geven en we hopen dat de moeder van Joep ook aanwezig zal zijn om samen met de burgemeester het startlint door te knippen. Tijdens de sponsorloop worden er nog knuffel-Joepie’s te koop aangeboden en na afloop mogen we zelfs nog drie kinderen blij maken, door onder de deelnemers (per filiaal) nog een knuffel Joepie te verloten. De totale opbrengst van alle acties rondom deze drie logeerpartijen van Joep en zijn kudde wordt na afloop bekend gemaakt.

Wij hopen natuurlijk op een geweldig eindbedrag, maar zijn u allen bij voorbaat al heel dankbaar voor uw hartverwarmende reacties en het bijna niet aan kunnen slepen van de knuffel-Joepie’s. Ook namens een ieder die betrokken is bij Villa Joep, onze welgemeende dank.

Publiek is op 26 september natuurlijk ook van harte welkom. Daar er nogal wat pers wordt verwacht zouden wij het zeer op prijs stellen als u van tevoren aan de organisatie kenbaar maakt of u en/of uw kind NIET herkenbaar in beeld mag worden gebracht.