In deze tijd zijn we allemaal bezig met maar 1 ding, het coronavirus. Voor de bewoners in De Es en De Vijverhof hebben we al mooie creaties aan zelfgemaakte knutsels en kaarten mogen ontvangen en uitdelen.

Waar wij ons op dit moment zorgen over maken, zijn de ouderen/zieken die nog zelfstandig wonen en dus erg geïsoleerd zijn in deze tijd. Omdat deze mensen vaak niet actief zijn op internet is onze vraag aan jullie: woont er een oudere en/of zieke in je buurt, willen jullie dan a.u.b een beetje extra op deze mensen passen?

Mochten jullie je zorgen maken over een buurtje, stuur ons dan a.u.b even een persoonlijk berichtje zodat wij contact kunnen zoeken met professionals of een boodschapje kunnen doen voor deze wijkbewoners.

Hebben jullie kleine kinderen die graag knutselen of tekenen, duw dan ook zo’n enthousiast gemaakt kunststuk bij deze mensen door de brievenbus, het kan voor deze mensen zoveel verschil maken. Neem wel de hygiënemaatregelen van het RIVM ter harte voor jezelf én voor de wijkbewoner.

#metelkaarvoorelkaar #samentegencorona #samentegeneenzaamheid