Misschien was de starttijd niet handig gekozen, zo vlak voor een dure feestmaand, maar wij hopen nog steeds een Tovertafel voor de bewoners van verpleeghuis De Es bijeen te kunnen sparen d.m.v. een online crowdfunding.

Dankzij een leuke actie van Roy en Tanja Masthoff kunnen we binnenkort €54,21 bijschrijven. Zij hebben namelijk via “de Hollandsche Pot” oliebollen op bestelling gebakken. De bezorgkosten (á €1,50) per bestelling hebben Roy en Tanja apart gelegd om aan de Tovertafel te doneren. Heel hartelijk dank hiervoor Roy en Tanja!

Deze oliebollen waren overigens overheerlijk, volgens de reacties van sommige klanten, dus als u dit jaar geen zin heeft om oliebollen te bakken, dan weet u nu waar u moet zijn. U kunt trouwens het hele jaar door bij de Hollandsche Pot terecht voor een lekkere maaltijd aan huis.

Vanuit Duitsland kwam ook een donatie van €50,- die dan ook meteen wordt bijgeschreven. Ook deze gulle gever willen wij heel hartelijk danken.

We hebben tijdens de demonstratie van de Tovertafel mogen zien dat er hele positieve reacties vanuit de bewoners kwamen. Deze bewoners namen met een grote glimlach en met veel plezier deel aan de demonstratie en probeerden zelfs door communicatie samen te werken. Heel mooi om te zien!

Wilt u ons meehelpen om het bedrag bij elkaar te krijgen? Deel dan a.u.b zoveel mogelijk dit bericht. Donaties en/of leuke acties zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Voor het bericht van Active Cues klikt u op Tovertafel

Fijn weekend!