Woensdag 3 oktober waren de 3 #JUMBO Spijkenisse filiaalmanagers helaas zelf niet aanwezig bij de overhandiging van de afsluitende cheque voor Villa Joep. Dit in verband met een regio-bijeenkomst elders in het land. Gelukkig werden zij goed vervangen door een aantal JUMBO medewerkers.

Toch willen we deze drie bikkels nog eenmaal in de spotlights zetten, als dank voor hun grote inzet voor de campagne “Olifant-uit-logeren” voor Villa Joep! Mede dankzij hen heeft deze gezamenlijke logeerpartij bij de drie JUMBO-filialen een bedrag van maar liefst 6.620 euro opgebracht! Een hartverwarmend en prachtig resultaat!

Dennis, Danny en Dick, ontzettend bedankt namens alle kinderen, ouders en vrijwilligers van Villa Joep en alle deelnemende partijen in Spijkenisse.

V.l.n.r. Dennis Hoondert (Jumbo Vlinderveen Spijkenisse), Danny Stok (Jumbo Spijkenisse Maaswijk) en Dick de Man (Jumbo Groenewoud Spijkenisse).

Ik ben zooooo blij dat ik destijds Sylvia Kats en Clarence Klos van deStichting WaterlandSpijkenisse tegen ben gekomen, die de ontmoeting met filiaalmanager Dennis Hoondert mogelijk hebben gemaakt. Zo zie je maar weer hoe een ? een ? vangt!

Els Barendregt