Een regenachtige maar leuke middag gehad aan het Snoekenveen. De organisatie van deze middag was in handen van Woonbron.

De Latin Music Brassband vertoonden hun kunsten waarna wethouder Mijnans de middag “opende”.

Er kon op 3 plaatsen in Snoekenveen grof vuil gebracht worden en daar is gretig gebruik van gemaakt. Bewoners konden na het inleveren van grof vuil ( met dank aan Reinis) een leuk plantje ophalen en JOZ verzorgde de BBQ met hulp van wijkboa Jurian en Clarence (Stichting WaterlandSpijkenisse).

Wijkboa Jurian stelde voor om dit soort dagen ook in andere Venen (waar Woonbron huizen bezit) te organiseren, daar wordt over nagedacht.

Vrijwilligers van bewonersgroep Waterland zorgden voor suikerspinnen en popcorn ( met dank aan Verhage Vlinderveen). Door de regen ging het schminken helaas niet door, maar er kon onder leiding van Linda (wijkgroep Waterland) wel een fleurige knutsel gemaakt worden.

De Schone jongens (Bas en Jort) hebben zelfs in de regen hun best gedaan om zwerfvuil op te rapen. Deze kanjers zijn bijna wekelijks in de wijk bezig met zwerfvuil weghalen en zouden het erg fijn vinden als meerdere kinderen in de wijk af en toe mee zouden helpen. De schone jongens hebben zelfs een eigen YouTube kanaal.

@WaterlandSpijkenisse

 

Woonbron dankt bezoekers en iedereen die heeft meegeholpen aan deze gezellige middag.