Afgelopen woensdag 7 december kregen wij bericht dat er bij de door Stichting WaterlandSpijkenisse geadopteerde container voor de tweede keer binnen een paar dagen zakken bij de container geplaatst waren. Daar het maanden voordat de container een tuintje kreeg wel goed ging, ontstond al snel de gedachte dat iemand dit nu express doet omdat hij/zij het er niet mee eens is. De container was gewoon te openen.

Zo kregen wij ( nou eigenlijk ik persoonlijk) een sneer dat dit eigenlijk weer weggegooid geld was. Daar heb ik toch even het volgende antwoord op gegeven.

Wij proberen in ieder geval nog iets te doen om de leefbaarheid in de wijk te behouden. Dit containertuintje is juist de goedkopere versie. Heeft u enig idee wat het kost als Reinis iedere keer op mag komen draven omdat de “labbekakkers” die te lui zijn om te rillen als ze het koud hebben hun zooi voor of naast de container zetten? Het is dus heel makkelijk om vanachter het toetsenbord te reageren maar als u een beter/goedkoper idee heeft, horen wij het graag.

Wij hebben handhaving gevraagd extra te controleren. Kom op mensen….. Met elkaar moeten we een schonere wijk voor elkaar kunnen krijgen.