Bericht 1
Ken je het probleem dat je na de feestdagen met een behoorlijke hoeveelheid gebruikt frituurolie of bakvet zit? En weet je niet zo goed wat je er mee moet doen?
Daar heeft Reinis een oplossing voor! Gebruikt frituurolie en bakvet kan ingeleverd worden bij het Mobiel Milieustation! Wij zorgen ervoor dat het op een duurzame manier wordt verwerkt!🌿
Kijk op de Reinis app om te zien wanneer het MMS bij jou in de buurt staat!

Bericht 2:

De jaarwisseling komt steeds dichterbij! Daarom alvast een aantal huishoudelijke mededelingen:
🔸Tijdens de jaarwisseling worden een aantal van de ondergrondse PMD containers weer tijdelijk afgesloten. Dit gebeurt op 31 december. Op 1 januari gaan de afgesloten ondergrondse containers weer open.
🔸Een aantal ondergrondse containers voor oud papier (OPK) worden leeggemaakt. Wij verzoeken u in verband met de veiligheid om uw oud papier en karton rond de jaarwisseling thuis te houden.
🔸In aanloop naar de jaarwisseling worden er in heel Nissewaard prullenbakken afgesloten of tijdelijk weggehaald om vuurwerkschade te voorkomen. Deze worden zo snel mogelijk weer teruggeplaatst na de jaarwisseling.
🔸De stadswerf is 25 en 26 december gesloten. Daarna is de stadswerf tot en met 31 december open, en zijn we gesloten op 1 Januari. Vanaf 2 Januari gelden de normale tijden weer.