“Onze afvalhelden zijn dagelijks hard aan het werk om Nissewaard de schoonste te maken. Maar wat doen ze zoal?
๐Ÿ”ท ๐Œ๐ข๐ง๐ข๐œ๐จ๐ง๐ญ๐š๐ข๐ง๐ž๐ซ๐ฌ ๐ž๐ง ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐ ๐ซ๐จ๐ง๐๐ฌ๐ž ๐œ๐จ๐ง๐ญ๐š๐ข๐ง๐ž๐ซ๐ฌ ๐ฅ๐ž๐ ๐ž๐ง. De meeste laagbouwwoningen hebben 3 minicontainers aan huis: OPK, PMD & GFT. Bij de meeste flats zijn de ondergrondse containers te vinden. Onze medewerkers zorgen er voor dat de grondstoffen regelmatig worden opgehaald worden.
๐Ÿ”ท ๐Ž๐ฉ๐ž๐ง๐›๐š๐ซ๐ž ๐๐ซ๐ฎ๐ฅ๐ฅ๐ž๐ง๐›๐š๐ค๐ค๐ž๐ง ๐ฅ๐ž๐ ๐ž๐ง. Onze medewerkers legen de prullenbakken die in o.a. speeltuinen/parken te vinden zijn.
๐Ÿ”ท ๐๐ข๐ฃ ๐ฉ๐ฅ๐š๐š๐ญ๐ฌ๐ข๐ง๐ ๐ž๐ง ๐ซ๐ข๐ฃ๐๐ž๐ง. Helaas komt het nog dagelijks voor dat bewoners hun vuilniszakken en grofvuil naast de containers plaatsen. Onze uitvoerende krachten doen hun uiterste best om dit tegen te gaan en ruimen zo snel mogelijk de bij plaatsingen op.
๐Ÿ”ท ๐Š๐š๐๐š๐ฏ๐ž๐ซ๐ฌ ๐ฏ๐ž๐ซ๐ฐ๐ข๐ฃ๐๐ž๐ซ๐ž๐ง. Ook dit is een van de belangrijke werkzaamheden van onze medewerkers. Een kadaver wat te lang blijft liggen zorgt voor overlast.
๐Ÿ’ช Wij zijn trots op onze afvalhelden en hun waardevolle inzet!”
Stichting WaterlandSpijkenisse heeft veel, heel veel respect voor “onze” afvalhelden! Bedankt KANJERS.