Bericht 1
Daar staan ze dan weer! 🎄
In december hielden wij een kerstboomactie waarbij alle inwoners van Nissewaard een kerstboom konden adopteren. Door een kerstboom bij ons op te halen en deze thuis te verzorgen kon iedereen bijdragen aan een groenere kerst 🎄.

Gisteren is Braber bij ons langs geweest om de ingeleverde kerstbomen terug te planten op de groenstrook achter ons pand. Wij gaan er het aankomende jaar met veel liefde voor zorgen, en hopen de bomen volgend jaar weer uit te gaan lenen aan de adoptanten 💚.
Bericht 2
De Reinis-App wordt steeds beter!
In de afgelopen weken zijn we bezig geweest met het verbeteren van de Reinis-App. Wij vinden het erg belangrijk om de app te blijven ontwikkelen, en alle inwoners binnen ons werkgebied zo goed mogelijk te ondersteunen.
Vanaf nu kunt u melding maken van afval bijplaatsingen bij een container, of een illegale dump in de buurt. Deze opties zijn te vinden onder het kopje ‘
Melding maken’ in het menu van onze app. Hier kunt u een foto van de situatie maken en deze samen met een korte beschrijving naar ons toesturen. Op deze manier zijn wij zo goed mogelijk op de hoogte, en kunnen we sneller in actie komen om uw buurt schoon en netjes te houden!
Samen maken we Nissewaard de schoonste!