Re-Cycle, We-Cycle
‘’Samen aan de bak voor een schoon Nissewaard’’
Met trots presenteren wij de meest effectieve mobiliteitsoplossing voor de smalle straatjes in de gemeente. De Re-Cycle. Niet zomaar een fiets, maar de krachtigste in zijn soort, een echte groene fiets.
Volledig gekeurd op veiligheid en kwaliteit. Hierdoor hoeven we niet meer met een groot voertuig de gemeente door, maar nemen we wel eenvoudig kleine hoeveelheden afval mee. Door gebruik te maken van de fietsroutes komen wij eenvoudig, schoon en snel tot aan iedere plek in de gemeente.

De Re-Cycle is een aanvulling op het mobiel milieustation. Om te starten zal de Re-Cycle ingezet worden op dinsdagen (oneven weken) op drie locaties t.w.: twee ouderenzorginstellingen en Simonshaven. Reinis zal 1,5 uur op de aangewezen locatie aanwezig zijn. Inwoners kunnen terecht bij de Re-Cycle voor kleine hoeveelheden afval. Net zoals het mobiel milieustation is de Re-Cycle een laagdrempelig middel om de inwoners van Nissewaard te stimuleren meer afval te scheiden.

Alles wat in één boodschappentas past kan naar de Re-Cycle worden gebracht. Er kan één boodschappentas per keer worden ingeleverd.
Naast het inleveren van diverse afvalstromen in kleine hoeveelheden kunnen er ook afval gerelateerde vragen gesteld worden aan de medewerker van de Re-Cycle! De bezoeken aan de Re-Cycle staan los van het Stadswerf tegoed en kost dus geen tik.
Vanaf dinsdag 11 oktober gaat de Re-Cycle van start! Het doel is om de Re-Cycle op meerdere dagen en verschillende locaties in te zetten, om zo te voorzien in de behoefte van de inwoners van Nissewaard. Heb je locaties in gedachten? Laat het ons weten, wie weet is dit de volgende locatie waar we komen.
Houd de Facebook pagina, website en de Reinis app in de gaten voor meer informatie.