“Een terugblik naar vorige week vrijdag! De strijd op het veld om: ‘Het is altijd een keuze cup’ eindigde in een heuse thriller…⚽️
Op vrijdag 1 september 2023 organiseerde de politie in samenwerking met de jeugdboa’s en de jongerenwerkers van JOZ een jeugdactie in de Maaswijk in Spijkenisse.
Ruim 100 jongeren namen een kijkje in het Mobiel Media Lab en speelde een leuke en leerzame quiz over actuele onderwerpen. Ook konden ze een kijkje nemen in een ambulance, op de foto met een politiemotor of een keer achter de knoppen in een politieauto… In het jongerencentrum werd er door de allerkleinste driftig geknutseld en ‘getatoeëerd’.👮🏼‍♂️

Vanaf 19.15 uur stond de aftrap van het voetbaltoernooi op de planning. Ondanks het regenachtige weer stonden de eerste kanjers al om half zeven trappelend van ongeduld te wachten. De druk stond er vanaf de eerste wedstijd vol op. De aanvoerders pepten hun team op om tot het uiterste te gaan. De finale werd uitgevochten tussen het team van @jeugdboamartin en @joz_reny.

Deze wedstrijd was tijdens de poulefase in 2-2 geëindigd. In de finale stond het vlak voor tijd 3-2… aan beide kanten vielen er een paar prachtige doelpunten! Beiden teams gingen tot het uiterste en ook de ouders aan de kant moedigden hun kinderen aan om tot het gaatje te gaan. Nadat het team van jongerenwerker Reny in de allerlaatste seconde een megakans mist op de 3-3 is het team van jeugdboa Martin de verdiende winnaar.

Wat was dit een topdag! Wie weet tot volgend jaar.😁