Afgelopen woensdag was alweer de tiende en laatste kookles van deze cursus. Wat hebben we genoten van “onze” meiden/kokkies.
De weken zijn voorbij gevlogen, nog één keer samen koken, samen eten, samen afwassen en opruimen. Meneer Piet had een leuk certificaat gemaakt dat we ter herinnering mee konden geven.

Lieve kokkies bedankt dat jullie er waren, bedankt voor de gezelligheid en het lekkere eten. We zien jullie graag weer terug bij het knutselen of een andere activiteit.

Omdat december een behoorlijk drukke maand is gaat de volgende kookles pas de tweede week van januari van start. Inschrijven is nog mogelijk maar het gaat snel dus als je kind mee wil doen stuur dan even een berichtje naar info@waterlandspijkenisse.nl

Onze dank gaat uit naar Jumbo Vlinderveen Spijkenisse voor de sponsoring van alle groente en fruit voor de kookclub van Stichting WaterlandSpijkenisse. Ook het personeel bedankt voor de leuke samenwerking.
Bij deze even een speciale vermelding voor JUMBO Vlinderveen, daar dit filiaal alle drie de wijkgroepen sponsort. Zonder JUMBO zouden wij niet alle leuke dingen kunnen doen, dus HEEL HARTELIJK DANK JUMBO!