Afgelopen woensdagmiddag hebben we een leuke Piet mogen knutselen met een vast groepje kinderen. Helaas zijn er ook veel zieke kindjes (volwassenen ook niet helemaal fit) dus minder aanloop dan anders. Ook ons kleine vriendje Lorenzo voelde zich niet helemaal lekker maar die voelde zich al ietsje beter na een echte Bumba Knuffel.

Karin en meneer Piet konden door privé situaties niet aanwezig zijn waardoor Sandra en Wendy het pannenkoeken bakken hebben overgenomen. Bedankt dames! I.v.m de wat mindere opkomst hebben we de pannenkoeken lekker uitgedeeld in plaats van te verkopen. Villa Joep houdt wat van ons tegoed ????
Ook de speelgoed ruil/koop liep geen storm, maar gelukkig hebben verkopers toch nog voor een leuk extra centje kunnen verkopen.
Wij wensen alle zieken van harte beterschap en hopen jullie over twee weken weer te mogen begroeten. Volgende week woensdag 22 november, kunnen wij geen activiteiten organiseren vanwege de verkiezingen. Het wijkcentrum is dan als stembureau ingericht.
Met elkaar, voor elkaar!