Kennen jullie jongerenwerker Runell Martes?
Deze jongeman is werkzaam voor Stichting JOZ en is voor veel jongeren die het thuis op welke manier ook, minder goed hebben altijd in de weer om kansen te creëren.
Zo heeft hij in het verleden al een sneakerinzameling georganiseerd, samen met zijn gezin kerstpakketten bij elkaar gespaard en gedoneerd én heeft hij de afgelopen maanden geld ingezameld om met jongeren naar Curaçao te gaan.
Project Mi Tin Un Sono (Ik Heb Een Droom) is verwezenlijkt.
Niet alle helden dragen een cape, onze held draagt gewoon een JOZ T-shirt.
En dan lezen we net het onderstaande bericht van Runell’s moeder.
Helpen we allemaal een handje mee? MET ELKAAR, VOOR ELKAAR!

Bericht van de moeder van Runell

“Hi Facebook-vrienden,

Zoals de meesten van jullie weten gaat mijn zoon aankomende september met 10 jongeren naar Curaçao. Hij is hier de afgelopen periode, samen met zijn team, intensief mee bezig geweest, ook om alles financieel rond te krijgen. Dat is uiteindelijk gelukt.

Toen ik pasgeleden met hem sprak over de jongeren die meegaan vertelde hij mij dat sommige jongeren niet in staat zijn om zakgeld mee te nemen. Toen ik dat hoorde wilde ik ook graag iets doen voor deze jongeren door mijn kwaliteiten in te zetten.

Ik zal op 20 augustus eten (nasi met kip) maken en verkopen voor 12,50 euro per bakje (inclusief drinken) en het opgehaalde bedrag zal volledig ten goede komen van de jongeren die meegaan naar Curaçao. Wil jij je bakje reserveren? Laat dan een reactie achter

Delen wordt gewaardeerd!

Voor de gemeenschap, door de gemeenschap!”

@waterlandspijkenisse