Kookclub WaterlandSpijkenisse

De kookclub van WaterlandSpijkenisse gaat op woensdag 21 september weer van start. Dan zijn alle vrijwilligers weer terug van vakantie en kunnen we er weer een leuk feestje van maken. Door de fors gestegen prijzen van de boodschappen moeten we de kosten voor de kookclub helaas ook verhogen. Dankzij de sponsoring van JUMBO Vlinderveen kunnen we de kosten nog enigszins betaalbaar houden. Deze kooklescursus vragen we €27,50 voor 10 lessen.

Deze kooklescursus is al volgeboekt met kinderen van 8 tot 12 jaar. Na deze 10 lessen voor kinderen willen we graag ook weer een volwassenenkookclub gaan opstarten. Dat was de 55+ kookclub, maar door de corona periode zijn jongere mensen ook vaker in een isolement geraakt. We hebben de leeftijd daarom aangepast en is nu 21 jaar en ouder. Inschrijven is mogelijk door een berichtje te sturen aan; info@waterlandspijkenisse.nl onder vermelding van Kookclub. We hopen jullie snel te ontmoeten in wijkcentrum Waterland.

Knutselclub WaterlandSpijkenisse

De knutselclub is alweer twee weken bezig en zo zachtjes aan komen alle bekende gezichtjes weer terug van vakantie. Helaas ook wat kindertjes ziek, die wij vanaf hier allemaal beterschap toewensen. Snel opknappen dan kunnen jullie weer snel aansluiten. Het figuurzagen met Meneer Piet is populair dus even aanmelden daarvoor i.v.m. beperkte plaatsen. Wij danken Gamma Spijkenisse voor het ter beschikking stellen van hout voor het figuurzagen.

Wij zijn er elke woensdagmiddag van 14.00-15.15 uur in wijkcentrum Waterland.