Afgelopen woensdag was de laatste kookles van onze eerste serie van 10 lessen. We waren helaas niet compleet want Melanie & Lindsay hadden een gala avond van de basisschool. Deze brugsmurfen gaan een hele leuke, spannende tijd tegemoet na de vakantie en Oscar….. jullie geloven het niet 🫣 die was het gewoon vergeten 😞

We hadden een mysterie quest die graag mysterieus wilde blijven. Aangezien deze gast lekker meehielp met koken, tafel dekken, afruimen EN afwassen hadden wij geen probleem met wat mysterieus gedoe 😇🤣
Wij hebben 10 weken lang genoten van een stel leuke, lieve kinderen en hebben mooie vriendschappen tussen de kokkie’s zien ontstaan. Lizzy en Lara hadden zelfs een dansje ingestudeerd.
Voor alle kokkie’s was er een “koken met plezier diploma” en een knuffel voor wie dat wilde.
Dina, Desi, Karin, Piet en Sylvia danken Lara, Kiaro, Lizzy, Alina, David, Oscar, Melanie, Lindsay en Elijah voor hun gezellige aanwezigheid.
Na de vakantie starten we met nieuwe kooklessen voor kinderen. In de vakantie kunnen volwassenen zich opgeven om gezamenlijk een maaltijd te koken en samen te eten. BEDANKT JUMBO voor de sponsoring van groente en fruit.
Meedoen? Neem even contact op via info@waterlandspijkenisse.nl
Fijne vakantie allemaal 🍀