Runell Martes heeft vorig jaar samen met zijn gezin veel mensen blij kunnen maken met de kerst. Dit jaar gaat het gezin Martes het gewoon weer doen!
Runell schreef het volgende,

‘𝑷𝒂𝒑𝒂, 𝒈𝒂𝒂𝒏 𝒘𝒆 𝒅𝒊𝒕 𝒋𝒂𝒂𝒓 𝒐𝒐𝒌 𝒘𝒆𝒆𝒓 𝒎𝒆𝒏𝒔𝒆𝒏 𝒃𝒍𝒊𝒋 𝒎𝒂𝒌𝒆𝒏?’
De coronapandemie verandert ons dagelijks leven ingrijpend. Hoe blijft onze samenleving open en veerkrachtig in tijden van crisis? Door er voor elkaar te zijn! Met deze terugkerende actie willen we het jaar toch nog op een positieve manier afsluiten. Met de Kerst in aantocht wil ik graag dat wij, als gemeenschap, iets moois doen voor onze medemens.
De actie ‘𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐠𝐞𝐦𝐞𝐞𝐧𝐬𝐜𝐡𝐚𝐩, 𝐝𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐠𝐞𝐦𝐞𝐞𝐧𝐬𝐜𝐡𝐚𝐩’ kenmerkt zich door het doneren van boodschappenbonnen (ter waarde van 100 euro) aan gezinnen in de regio die het minder breed hebben zodat ook zij de feestdagen zo optimaal mogelijk kunnen vieren en het jaar positief kunnen afsluiten.
Maar we kunnen dit niet alleen. Daar hebben wij jullie hulp bij nodig. Daarom vragen wij jullie ook dit jaar om te doneren wat jullie kunnen. 2 euro, 5 euro, 10 euro, 15 euro, 20 euro of meer. Het maakt niet uit. Alle kleine beetjes helpen. Als er 50 mensen 2 euro storten hebben we een gezin al geholpen bijvoorbeeld. Wij zullen zelf als eerste 100 euro doneren zodat we in ieder geval 1 gezin al kunnen helpen. Maar we gaan er natuurlijk voor om zoveel mogelijk gezinnen te helpen ❤
Alvast bedankt voor jullie hulp ❤
DELEN WORDT GEWAARDEERD!!!
Wij wensen Runell en zijn dames heel veel succes.