Als blijk van dank voor alle donaties die wij mogen ontvangen voor onze kookclub van JUMBO Vlinderveen hadden wij afgelopen woensdag JUMBO-kassière Evelijne te gast. 

Evelijne is altijd wel te porren voor gezelligheid en laat dat ook aan de klanten zien door dagelijks met een grote lach op haar gezicht haar klanten te ontvangen. Kortingskaartjes, dropjes of de Nederlandse vlag (gemaakt door een mini-klantje) als oorbellen in haar oren…ze draait er haar hand niet voor om. Met net zoveel gezelligheid kwam Evelijne het wijkcentrum binnen en bracht zelfs nog cadeautjes mee voor de kokkies. Op het menu stond als hoofdgerecht bami en daarom had Evelijne heel toepasselijk eetstokjes (en een pen om dit avontuur op te schrijven) meegenomen. De foto’s zullen we jullie besparen, maar een feestje werd het wel.

Wij willen nogmaals benadrukken dat wij zonder de donaties van groente en fruit van JUMBO geen kookclub zouden kunnen organiseren! Sterker nog, wij doen zelden tevergeefs een beroep op JUMBO Vlinderveen, want wat wij ook vragen, we krijgen zelden nee als antwoord. Dus JUMBO Vlinderveen en fantastische medewerkers…. DANK JULLIE WEL!